Благой Георгиев стартира ново бизнес начинание. Бившият футболист отвори СПА

...
Благой Георгиев стартира ново бизнес начинание. Бившият футболист отвори СПА
Коментари Харесай

Влезе в клуба на богатите: Джизъса откри златна мина, има ли...

Благой Георгиев започва ново бизнес начинание. Бившият футболист отвори СПА център в столичния квартал „ Хладилника ”. Бившият на Златка Райкова се занимава от няколко месеца с бизнеса, който се надява да му донесе постоянни приходи. Джизъса е вложил към 500 000 лв. в новото си начинание, а булката му Полина Спасова изцяло го поддържа. Благой постоянно качва сторита по какъв начин разпуска в СПА центъра, само че не обявява, че е негова благосъстоятелност. Един типичен 60 минутен масаж коства 80 лева, а час прилагане на сауна, парна баня и басейн е 20 лева, написа Lupa.bg.

Не е невероятно Поли да е насочила Благо към уелнес бизнеса, тъй като родителите й стопанисват първокласен фамилен хотел във Велинград. Именно там се състоя сватбата на младите, която бе при започване на лятото. СПА комплексът във Велинград разполага с първокласни ваканционни жилища, вътрешен и външен басейн и е доста посещаван от туристи. Преди време се появиха клюки, че новият тъст на Георгиев му е подарил хотела, който двамата с щерка му Полина да стопанисват. Тези изказвания се оказаха пресилени, настояват близки до някогашния футболист. Младоженката се занимава с бизнеса си с облекла и не се бърка в работата на родителите си, които напълно са ангажирани с хотела си.

„ В нашия СПА център, на метри от Южен парк и мол Парадайс, те чакат многообразие от лечения, които ще ти оказват помощ да се освободиш от напрежението и ще те приближат стъпка по-близо до твоето по-добро аз ” – зоват от страницата на студиото на Благой, като твърдят за поверителност и положително изкарване на отделените за отмора часове.  От центъра приканват хората да честват своите ергенски и момински празненства там, като подсигуряват незабравимо преживяване.

Преди години Благо започва спортна академия, в която вложи много средства, и макар че е в неговия отрасъл, не съумя да се оправи и затъна в задължения. Сега Георгиев е безапелационен, че ще преуспее с новото си начинание, в което е вложил цялата си сила и предпочитание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР