Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса определено случи на доста

...
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса определено случи на доста
Коментари Харесай

Благо Джизъса удари джакпота с новата си булка

Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса несъмнено случи на много работна жена.

Оказа се, че булката му Полина Спасова не е от кифлите, чакащи мъжът им да ги устоя, а сама си вади хляба. Тя върти личен бизнес с детски облекла. 

Брюнетката стопанисва магазин за малчугани в родния си Велинград, ситуиран на основната улица в градчето. Отделно Спасова продава одеждите и онлайн. Целта, която си е сложила е да наложи уеб страницата си измежду водещите за детски облекла.

Цените на облеклата са сред 15 и 50 лв., като по-обикновените са по-евтини, а по-плътните и забавни са с по-висока цена. Облеклото, продавано от Поли, е на повече от национални цени. По всичко проличава, че се цели в всеобщия консуматор, а не в по-заможни клиенти. 

„ Правилно се е ориентирала. Във Велинград има богати хора, само че те са единици и основно си пазарят от бутиците в София или онлайн. Ако би трябвало да разчита на тях за покупки в магазина, то определяно няма да й провърви ”, разясняват съграждани на младата младоженка.

Вероятно си спомняте, че преди дни се появи слух, че смуглата хубавица е зарязала Благой Георгиев и даже се е изнесла при другарка в София. Минути откакто излезе лъжата, Спасова самата пусна свое стори, в което шеговито споделя, че към момента краят сред нея и Благо не е пристигнал. Преди това стори обаче бе фотографията с рекламата на интернет магазина на брюнетката и поради това част от почитателите й допуснаха, че подправената разлъка е за реклама на бизнеса на 26-годишната Полина. 

Прясната госпожа Георгиева очевидно е решила да става инфлуенсърка, тъй като стартира да става все по-активна в Инстаграм.
Благо Джизъса е блъснал джакпота с последната си обичана, която е от богато хотелиерско семейство, развива личен бизнес, млада е, хубава и вярна на мъжа си. 
Явно футболистът вижда всички тези неща и поради това е толкоз влюбен в брачната половинка си и непрекъснато повтаря какъв брой доста я обича и, че е нов човек.
Източник: Уикенд
 



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР