Благой Георгиев не изневерява на любимия си комплекс и плаж

...
Благой Георгиев не изневерява на любимия си комплекс и плаж
Коментари Харесай

Джизъса води щерката на Ванко 1 в леглото на Златка и Поли

Благой Георгиев не изневерява на обичания си комплекс и плаж на остров Тасос



Благо Джизъса може да сменя гаджетата като носни кърпички, само че в никакъв случай не сменя обичания си курорт. Трето следващо лято плейбоят води трета друга жена на безусловно едно и също място на море. Става въпрос за първокласен комплекс край райско заливче на остров Тасос.
 Ивана Главчева чукна 21 на Тасос Ивана Главчева чукна 21 на Тасос


Там някогашният футболист беше с плеймейтката Златка Райкова, по-късно с Полина Спасова, с която даже имаше временен брак, а в този момент и с... щерката на известния рапър Ванко 1.

Ивана Главчева отпразнува на гръцкия остров в Бяло море своя 21-ви рожден ден. Джизъса бе подготвил специфична изненада за своето момиче. Край басейна с аспект към морския залив Благой бе опънал надпис от надуваеми балони, с който поздравява рожденичката. За хубавицата имаше и огромен букет от червени рози. По черен бански Ивана сподели прелести и се щракна в басейна. Нейният баща се включи в поздравленията в инстаграм и написа под фрагмента: " Най-яката жена! Ванко 1 ", а Главчева му отвърна със сърце.
 Георгиев се гмурка в дълбините Георгиев се гмурка в дълбините


Джизъса от своя страна бе усмихнат до ушите на празника на актуалното си гадже и сподели заслепително белите си зъби и мускули, напомпани до спукване. Като част от заниманието по време на ваканцията на двамата се включва гмуркане с шнорхел и плавници в дълбините на морето.
 В същия басейн бе и със Златка В същия басейн бе и със Златка


Запознати от комплекса разкриват, че Джизъса толкоз се е привързал към мястото, че даже си поръчва всякога еднакъв апартамент. Това значи, че всички дами от харема му спят в едно и също легло с него. В предходните години Благо водеше със себе си там даже и децата си Йоанна, Давид и Благойчо-младши. Сега обаче се е отдал напълно на новата си възлюбена, в която не крие, че е безумно влюбен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР