Благой Георгиев най-сетне потвърди, че ще става татко отново, както

...
Благой Георгиев най-сетне потвърди, че ще става татко отново, както
Коментари Харесай

Джизъса потвърди: Задава се нова сватба и бебе №5

Благой Георгиев най-накрая удостовери, че ще става баща още веднъж, както и че готви женитба.
Бившият футболист качи малко стори от тържество за рождения ден на собствен другар, заяви Hotnews.bg. На купона многочислените посетители забавлява певицата Бони, която няма цип на устата. Тя умерено и с комизъм споделя за сватбата на Благой с Полина, която "е напълно скоро ".
"Ти младоженка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете ", реди Бони пред камерата, която явно държи бъдещата майка.
"Той Благой не поглежда непознато, пие единствено чай ", майтапи се още изпълнителката, която дори афишира, че няма за какво Полина да ревнува от нея.
"Аз си падам по дами, не се интересувам от мъже ", иронизира сама себе си тя.
Hotnews.bg написа, че веждата на някогашния на Златка е сцепена, само че дали това е станало при подготовка на някогашния фотболист или при среща с някой от приятелите на Райкова не се наема да гадае. Факт е обаче, че видеото е първото същинско доказателство от страна на Джизъса, че още веднъж ще е женен мъж, освен това до броени дни. За Райкова той по този начин и не се ожени. Явно напът е и бебе №5, по тази причина обичаната на Джисъза не се снима на празненството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР