Благой Георгиев даде поредното си интервю, в което реално втрещи

...
Благой Георгиев даде поредното си интервю, в което реално втрещи
Коментари Харесай

Благой Георгиев взриви: Казах й "Махни ми се от главата!", а тя остана в шок! (ВИЖ ТУК)

Благой Георгиев даде следващото си изявление, в което действително втрещи феновете. Джизъса, който е татко на четири деца, има два брака и два развода зад тила си и нам какъв брой дами съобщи, че с приятност и кеф ще влезе в идния сезон на " Ергенът ". При това го заявява напълно съществено.

" За себе си мога да кажа, че да - на драго сърце ще приема поканата. Ще ми бъде забавно да опознавам разнообразни девойки. Но се чудя дали те няма да се изплашат и да се откажат, поради предишното ми и всичко, което се приказва за мен ", смее се Джизъса.

Той признава, че след Сървайвър се е заел да яде, да яде и отново да яде. Целта му е да си върне изгубените в мизерията килограми като към този момент е качил към седем. " Мисля, че до месец ще си върна остарялото тяло и масата, която изгубих, тъй като хапвам като прасе ", хили се с белите си зъби той.

Признава обаче, че най-малко година няма да огледа две неща - кокос и ориз. Толкова са му омръзнали оттова, че му се гади като ги огледа. " Връщам се у нас и майка ми направила пълнени чушки, тъй като знае, че ги обичам. Само като видях ориза обаче й крещя: " Махни ми се от главата с тези чушки, че ще повърна! А тя ме гледа първо в потрес и не знае какво става ", описа Благой Георгиев.

Колкото до Полина Спасова, някогашната му, не пожела да обели и дума - тя била забравено към този момент минало.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР