Благовеста Бонбонова крие ромския си произход и порочното си минало Колоритната

...
Благовеста Бонбонова крие ромския си произход и порочното си минало
Колоритната
Коментари Харесай

Лъсна истината за Благовеста, която си свали гащите в „Ергенът“

Благовеста Бонбонова крие ромския си генезис и порочното си минало
Колоритната Благовеста Бонбонова е измежду най-атрактивните участнички в шоуто „ Ергенът “ по Би Ти Ви. Тя шашна феновете на предаването, като изненадващо си смъкна интимното долни дрехи под роклята и вкара в конфузна обстановка даже Ергена, който тактично отмести взор от гледката.

Коя в действителност е Благовеста Бонбонова и какво минало крие тя?

Нейни съграждани от Ямбол споделят, че Блашка, както е същинското име на момата, е родена в ромската махала. Прекарала е мъчно детство и може би на това се дължи упоритостта й да търси по-охолен живот. Влязла в „ занаята “ още като тийнейджърка, като естествено не приключила учебно заведение. Понеже била дребничка, към 1,50 м, й викали „ бонбон “. Явно това й харесвало, тъй като по-късно към този момент се представяла като Благовеста Бонбонова, като името й давало спомагателна атракция.

Известно време момата се изявявала като танцьорка на стълб по родните ни курорти. Това й разрешавало да заработва в допълнение от всякакви чичковци с дебели портфейли. На това се дължи и фриволното й държание в шоуто.

Репликата й, че си свалила гащите, тъй като по този начин й пристигнало от вътрешната страна, е най-обсъжданата по форумите от феновете на шоуто. А до каква степен ще стигне с това държание циганушата, следва да разберем. Но надали ще е далече…
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР