Благотворителна кампания Дари любов спаси живот“ с фланелки на знакови

...
Благотворителна кампания Дари любов спаси живот“ с фланелки на знакови
Коментари Харесай

Събират пари за онкоболна с търг на футболни фланелки

Благотворителна акция „ Дари обич избави живот “ с фланелки на знакови футболисти от българското състезание, започва във Facebook. Тя е инициирана от Бисер Бораджиев от Рудозем и цели да се съберат средства за лекуването и рехабилитацията на онкоболна жена и малко дете с вродени слухови проблеми от родопската община.

Във фейсбук са оповестени на търг фланелките на Николай Бодуров, Кирил Десподов, Камен Хаджиев, Мартин Райнов, Димитър Евтимов, Костадин Гаджалов, Валери Божинов, Тодор Неделев с техни подписи, както и семейство от Разград, Георги и Милена Керкелови с фланелките на Кешеру и Моци, Тодор Неделев.

Очаква се към акцията да се причислят и още знакови имена от родният футбол. Всеки искащ може да наддава за фланелките на известните футболистиможе да го направи онлайн и да даде и друго подаяние, като написа на уредника. Фланелките на футболистите ще бъдат изложени и в спортната зала в Рудозем преди началото на детския шампионат на 21 декември.

По време на детския, както и на мъжкия шампионат, който ще се организира идната седмица в миньорския град, ще има и дарителски кутии за дарения.

Краят на акцията е на 28 декември, когато ще бъдат оповестени и събраните средства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР