Благомир Мастагарков от Игри на волята“ е гадже с провъзгласената

...
Благомир Мастагарков от Игри на волята“ е гадже с провъзгласената
Коментари Харесай

Мастагарков от Игри на волята се загаджи с най-красивата тийнейджърка

Благомир Мастагарков от „ Игри на волята “ е гадже с провъзгласената за най-красива тийнейджърка в света. От дълго време целият интернет се чуди коя е дамата до някогашния футболист, който от най-хубавия другар на Мартин Елвиса се трансформира в най-големия му зложелател. Ето че мистерията е разкрита.

 Девойката преди тъкмо 10 година бе определена за Мис Тийн в Съединени американски щати, където пребори конкуренцията на млади девойки от целия свят.



За връзката си с Мастагарков, който нашумя около „ Игри на волята “, разкри самата Вени. Няколко пъти в последните седмици тя споделя фрагменти по какъв начин с обичания си гледат шоуто в усамотена компания. А масата е отрупана с домашно приготвена храна персонално от миската.

Двамата са дружно от няколко години, само че не са официализирали връзката си обществено, тъй като не считат за редно да го вършат. Двойката се познава от години. Среща ги работата – и двамата се изявяват като модели. А също по този начин живеят в еднакъв град – Пловдив.

Интересно е, че Мастагарков е квалифициран бакалавър по логика на психиката, излиза наяве от профила му. В обществената мрежа Благомир качва главно фрагменти от работата си, само че заобикаля да споделя нещо за персоналния си живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР