Благоевградски лекар се вкара в истинско премеждие, пътувайки с таксиметров

...
Благоевградски лекар се вкара в истинско премеждие, пътувайки с таксиметров
Коментари Харесай

Шок! Благоевградски лекар си пътуваше в такси, когато от километража изскочи ... змия

Благоевградски доктор се вкара в същинско приключение, пътувайки с таксиметров автомобил, нает в региона на Седмо учебно заведение в Благоевград през вчерашния ден. Истинска змия се появила зад километража на колата, таксиджията изпаднал в потрес и последвал вманиачен екшън. Това съобщи struma.com.

" Качих се в такси, марка Дачия, само че не видях на коя компания е. Наех го от пиаца в региона на Седмо учебно заведение, трябваше да пътувам до кв. Струмско. На кръстовището на бул. " Васил Левски ", където колата трябваше да завие, внезапно водачът стартира да криволичи, по всички страни, като вманиачен. Попитах го " Какво правиш, бе момче ", а той, бледен ми споделя тихичко: " Има змия на таблото пред мен ", Каква змия бе?! Изричайки тези думи, видях влечугото да се демонстрира зад километража на таблото. Накарах водача да спре, той отвори врата и избяга встрани под паника, а змията бързо се шмугна под капака на колата, показваше се единствено опашката. Хванах я, бутнах я на земята и я смазах ", споделя лекарят, който пожела да не се оповестява името му, само че даде фотография на змията, която занесъл в къщи за спомен.

Той описа всичко това през смях след загатна за паническите ходове на водача, само че и ужасяващ от видяното. " Змията не е огромна, само че, като се демонстрира на метри от лицето ти е в действителност ужасно, по тази причина момчето, което караше безусловно трепереше, не може да пусне кормилото, с цел да не направи злополука, в това време влечугото е покрай него, абе смут, същински смут ", сподели докторът.

Въпросът е по какъв начин тази змия се е озовала в колата и какъв брой ли време е било влечугото в таксито?!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР