Blagoevgrad24.bg Пейка парти, полято с обилно количество ракия, завърши с белезници

...
Blagoevgrad24.bg
Пейка парти, полято с обилно количество ракия, завърши с белезници
Коментари Харесай

Пейка парти завърши с белезници! Пиян до козирката уринира пред жени, псува дори полицаи!

Blagoevgrad24.bg Пейка празненство, полято с щедро количество ракия, приключи с белезници за един от подпийналите в компанията. Инцидентът е от средата на август 2018-а, само че през вчерашния ден Районен съд Бургас е взел решение по какъв начин да накаже буйния фен на спиртните питиета, откри информация на Burgas24.bg .

В късния следобяд на 16 август няколко приятели решили да се почерпят на пресен въздух, откакто през целия ден работили и изкарали някой лев. Мъжете с букви И.Б., С.С., Д.Г. и Г.Г.  седнали на скамейка близо до магазин " Анет " в к-с " Братя Миладинови ", в региона пред бл. 57. Изпили една бутилка ракия, след което решили да продължат с втора. При консумирането на алкохола, единият от тях - Г.Г., който е скитник, станал очевидно несъответстващ – мъчно стоял изправен на крайници, падал и почнал да вика. Виковете му не били към съответно лице, само че ставали все по-силни и неконтролируеми. По време на протичащото се в градинката имало голям брой хора, сред които и майки с деца, които виждали протичащото се. В един миг Г. се изправил и уринирал върху пейката. Възмутена от това, намиращата се там В.А., подала сигнал до телефон 112.

Около 20:30 часа на място отишли Д.Д.и С.Т.– полицейски чиновници при Второ районно управление (на МВР) на ОД Министерство на вътрешните работи – Бургас. Снели самоличността на С., Б. и Д.Г., които им съдействали при осъществяването на инспекцията. Когато обаче подхванали същите дейности във връзка с нарушителя Г.Г., той почнал да се държи нападателно, говорел нецензурни думи, дърпал се и това негово държание траяло и при слагане на белезници на ръцете му. Нещо повече - нарушителят Г. псувал служителите на реда, обиждал ги и отправял към тях закани от рода на: " Ще ви избия, ще ви изтрепя, единствено ми отвържете белезниците ". 

Агресивният мъж е осъждан три пъти и има история, обвързвана с физическо и словесно принуждение. През 1999 година е направил закононарушение и му е наложено наказване отнемане от независимост за период от три години и шест месеца. На 15.11.2012 година, е пребил някогашната си брачна половинка. Той и е  нанесъл голям брой удари в региона на главата, блъскал я в табла на едното от намиращите се в помещението кревати с особена свирепост. Причинил й е лека телесна щета, изразяваща се в мозъчно разтърсване и строшаване на носни костици за което му е наложено наказване пробация. През април 2016 година е направил по отношение на щерка си Ч.Г.Г.престъпление по член 144, алинея 3, вр.ал.1 Наказателен кодекс – заканил се с ликвидиране, като опрял нож на врата й с думите " Сега ще те убия! ". Наложено му е било наказване отнемане от независимост за период от четири месеца, изтърпяването, на което е било отсрочено за период от три години.

На извършено през вчерашния ден съвещание на Районен съд Бургас нападателният скитник е приет за отговорен, че е направил непристойна демонстрация, изразяваща се е в уриниране върху скамейка на обществено място, както и за отправяне на псувни, обиди и закани против служителите на реда. Наложено му е административно наказване " Задържане в поделенията на Министерство на вътрешните работи " за период от 10 денонощия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР