Blagoevgrad24.bg Днес през деня времето ще остане топло и предимно слънчево.

...
Blagoevgrad24.bg
Днес през деня времето ще остане топло и предимно слънчево.
Коментари Харесай

Жега и гръмотевични бури през тази седмица

Blagoevgrad24.bg Днес денем времето ще остане топло и най-вече слънчево. Около и след обяд над североизточните и планинските региони на Югозападна България ще се развие купеста облачност, но само на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър, в Източна България - ще се ориентира от изток-югоизток. Минималните температури ще са сред 7 и 12 градуса, дневните стойности ще са в период най-вече сред 25 и 30 градуса. Атмосферното е по-високо от междинното за април и ще остане без основна смяна. В планините ще бъде най-вече слънчево и топло. В следобедните часове ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места в Рило-Родопска област ще превали, допустимо е и да прегърми.

Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 18 градуса, на 2000 м - към 11 градуса. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места по Северното Черноморие ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър, който ще се ориентира от изток-североизток. Ще се затопли и оптималните температури ще са сред 18 и 23 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. През първата половина от новата седмица времето ще остане топло и най-вече слънчево.

В следобедните часове, основно над планинските региони, ще се развива купеста облачност, по-значителна във вторник и през нощта против сряда, когато на обособени места ще превали временен дъжд, ще прегърми. В сряда след пладне краткотрайни валежи ще има основно в Рило-Родопската област. Вятърът ще е от запад-северозапад, най-вече слаб. Минималните температури най-често ще са сред 9 и 14 градуса, а дневните през множеството дни - сред 25 и 30 градуса.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР