Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на Община Благоевград

...
Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на Община Благоевград
Коментари Харесай

Благоевград: Заместник-кметът Христина Шопова награди финалистите в конкурса-рецитал, организиран от Детския парламент в града

Благоевград. Заместник-кметът по просвета и филантропични действия на Община Благоевград Христина Шопова награди финалистите в конкурса-рецитал, който се организира в границите на два дни. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тя поздрави участниците за творчеството и смелостта. „ Много е мъчно тук, под светлините на прожекторите, да кажеш с такава обич българско стихотворение. Позволете ми да Ви поздравя във връзка един от най-хубавите ни празници, на който отдаваме респект на всички тези, които са се посветили на идеята да будят духовността и българщината. Скъпи учители, продължавайте да помагате на децата ни да следват делото на предците ни “, сподели зам.-кметът Христина Шопова. Тя поздрави Детски парламент, който провежда събитието, и изрази убеденост, че самодейността ще се трансформира в обичайната.
Победителите получиха грамоти и награди за отличното декламиране на определените от тях стихотворения. Инициативата се провежда от Детски парламент- Благоевград, взаимно с Община Благоевград. Конкурсът-рецитал има за цел да напомни безконечни стихотворения на велики български създатели и да допира подрастващите, като ги учи и на родолюбие и на обич към книгите. В състезанието, присъединяване взеха възпитаници от 5 до 12 клас, представители от всички образователни заведения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР