Благоевград. Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица

...
Благоевград. Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица
Коментари Харесай

Росен Желязков в Белица: Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица до центъра на града ще бъде изграден и това вече е факт, така работим ние от ГЕРБ

Благоевград. Преди 3 месеца обещахме, че пътят от гара Белица до центъра на града ще бъде построен и тази значима пътна връзка към този момент е реалност. Това е част от уговорките, които поехме на предходната предизборна акция, и изпълнихме. Това сподели лидерът на листата на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков по време на посещаване в Белица. Заедно с него бяха претендентите за народни представители Александър Мацурев и доктор Емил Тончев, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, регионалният секретар на структурата Даниела Савеклиева, общинският началник на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Благоевград.

Росен Желязков благодари на хората за резултата от предишните избори, на които ГЕРБ в Благоевградска област имаше втори най-хубав резултат в България.

„ След изборите се образува един беззащитен парламент, който одобри мимолетно законодателство за изборите. Правят всичко допустимо да ни унизят. С опълчване и изчегъртване това няма да стане, с реванш напредък не се получава. Нашата мощ е в това, че няма от какво да се срамим. ГЕРБ сме показвали постоянно, че може да сплотява хора за положителни каузи, тъй като изповядваме общи полезности - да живеем обикновено и умерено, в мир, да имаме работа, повече вложения, положително обучение, с цел да може младите да остават в България, днешният ден да е по-добър от вчерашния ”, сподели още Росен Желязков.

По думите му всичките ни съперници поставят катран на най-хубавите ни достижения - това, че сме градили и строили, че сме нараснали приходите и опциите.

„ Без ГЕРБ няма да се случи нищо в идващия парламент. Без никакви обстоятелства и доказателства приказват, че някой се готвил да купува гласове, на предизборните ни обиколки се пробват да ни управляват, пращат жандармерии, ревизират непрекъснато хората на ГЕРБ ”, разяснява лидерът на листата. Според него задачата е да разколебаят симпатизантите и актива на ГЕРБ и да има ниска изборна интензивност.

”Опонентите ни са обезпокоени от мощното водачество на Бойко Борисов. Призоваваме нашите симпатизанти да не се опасяват. Освобождават качествени фрагменти без законно съображение, само че ние подсигуряваме, че ще им осигурим адвокатстка отбрана и дружно ще търсим правата им по правосъден път ”, акцентира Росен Желязков.

Иван Стойчев акцентира, че през последните месеци общината се трансформира - прави се ремонт на площадното пространство в Белица, обновяват се паркови пространста, водопроводите в селата, с помощта на финансовата помощ, обезпечена от държавното управление на Бойко Борисов.

Според претендентите за народни представители Александър Мацурев и доктор Емил Тончев най-важното в този момент е хората да са обединени и да не се опасяват от натиска, на който са подложени.
По време на срещата най-възрастният член на ГЕРБ в Белица Димитър Мадолев бе сюрпризиран с подарък за 80-годишния празник.

По-рано денем Росен Желязков направи обзор на приключения ремонт на 20 км правата Кресна – с. Рибник и ремонтираният стадион в село Микрево.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР