Благоевград. Общински Куклен театър - Благоевград отваря врати за новия

...
Благоевград. Общински Куклен театър - Благоевград отваря врати за новия
Коментари Харесай

Благоевград: Общинският Куклен театър отваря врати за новия сезон с интересни представления и много изненади

Благоевград. Общински Куклен спектакъл - Благоевград отваря порти за новия сезон с доста изненади, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Актьорите и техните кукли ще бъдат на сцената всяка събота от 11:00 часа в салона на Куклен спектакъл - Благоевград, в някогашния Младежки дом. Продължителността на спектаклите е към 50 мин, а билети за тях може да намерите на касата на Младежки дом.
През новия сезон следва да бъдат показани нови и доста разнообразни представления с кукли, маски, чудновати костюми и пясъчни дворци. Куклен театър-Благоевград ще показа уъркшоп, който ще даде опция на децата сами да изработят подаръците си, да развиват въображението си в областта на приложното изкуство. Актьорите ще изненадат и най-малките фенове с поредност от представления за бебета. Още доста изненади чакат гостите на общински Куклен спектакъл -
Благоевград. През месец октомври дребни и към този момент пораснали деца ще могат да посетят спектакъла „ Рибарят и златната рибка “, който ще бъде показан на 14 октомври. Представлението е дело на режисьорката Владислава Джамбазова, в функциите ще забележим Десислава Чардъклиева и гост-актьора Константин Константинов. Това е една приказка за безкрайността на човешките стремежи, слага въпроса - да имаш или да бъдеш, кое дефинира същинските стойности в живота?
Програмата продължава на 21 октомври, когато ще се играе „ Халифът Щърк “, а на 28 октомври – „ Талисманът Тропалан “. През месец ноември за малчуганите ще бъдат показани „ Под гъбката “ на 4 ноември, „ Виж какъв брой е просто “ – 11 ноември, „ Рибарят и златната рибка “ на 18 ноември, а през последната седмица на месеца „ Халифът щърк “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР