Благоевград. На редовно заседание на Общински съвет - Благоевград беше

...
Благоевград. На редовно заседание на Общински съвет - Благоевград беше
Коментари Харесай

Благоевград: С пълно мнозинство беше прието предложението на кмета д-р Атанас Камбитов за отпускане на финансова помощ за Владислав Кипров, който се нуждае от скъпо лечение

Благоевград. На постоянно съвещание на Общински съвет - Благоевград беше признато предложение за разпределяне на еднократна финансова помощ, в поддръжка на Владислав Кипров. Сумата от 5 000 лв. бе гласувана с цялостно болшинство от локалните парламентаристи. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Момчето има незабавна потребност от средства за животоспасяващата интервенция, която би трябвало да се направи в Германия. Необходимата сума е в размер на 55 000 евро. Благодарение на будни жители, нужната сума за интервенцията бе събрана за няколко дни. Необходими са още средства за възобновяване, лекуване и следоперативния интервал. Лекарите са безапелационни, че интервенцията би трябвало да се извърши допустимо най-скоро - до началото на месец февруари 2019 година.
На 4 януари Владислав навършва 28 години, единствено дни след рождения си ден, в резултат на ядрено-магнитен резонанс, схваща за страшната диагноза - мозъчен израстък.
Всеки, който желае да подари средства в помощ на младежа, може да го направи по банков път. Дарителската сметка, по която може да превеждате дарения е:
Банка ОББ
IBAN: BG41UBBS80021079479540
Титуляр: Владислав Тодоров Кипров
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР