Благоевград. Музикални уроци и работилници ще се проведат в града

...
Благоевград. Музикални уроци и работилници ще се проведат в града
Коментари Харесай

Благоевград: Музикални уроци и работилници ще се проведат в града по време на четвъртото издание на The Brava Balkan Fest

Благоевград. Музикални уроци и работилници ще се проведат в града по време на четвъртото издание на The Brava Balkan Fest. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Тазгодишните дати на фестивала са 21 и 22 септември, а мястото е село Дъбрава. По време на рок фестивала сцената ще бъде музикално учебно заведение. Музикални работилници, уроци по китара и барабани ще радват дребните посетители на Дъбрава. Децата на Благоевград ще имат опцията да се срещнат с професионални учители непосредствено на сцената, където Rockschool София и Мелина Крумова ще учат искащите в първите им стъпки към музиката. Уроците са изцяло безвъзмездни и ще се организират в часовете от 10.00 часа до 15.00 часа и в двата фестивални дни.
The Brava Balkan Fest, както всяка година, по този начин и тази ще даде опция за изява на млади гении. Две рок банди ще се качат на сцената, с цел да слагат началото на концертите по време на самия фестивал.
Организаторите са се погрижили и за феновете на спорта, които ще имат опция да разхлабен с планинско колоездене и конна езда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР