Благоевград. ГЕРБ в Благоевград почете 180-ата годишнина от рождението на

...
Благоевград. ГЕРБ в Благоевград почете 180-ата годишнина от рождението на
Коментари Харесай

ГЕРБ - Благоевград почете 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски

Благоевград. ГЕРБ в Благоевград уважи 180-ата годишнина от рождението на най-бележития българин Васил Левски. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Народният представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов, представител на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, общинският началник на ГЕРБ - Благоевград Йордан Андонов, общински съветници от партията, представители на държавни и просветителни институции, жители поставиха венци и цветя пред бюст-паметника на Апостола на свободата в Благоевград.
Ученици от театралното студио към Обединен детски комплекс – Благоевград изнесоха рецитал за Левски и припомниха думите и делата на националния ни воин.
„ Левски е мерило за всичко българско. Левски е безконечният аршин на генерации българи. Неговите хрумвания, единството на думите и делата му са знак на демокрацията. И през днешния ден ние, българските политици, би трябвало да съблюдаваме завещаните ни от Левски съвършени политически, национални, правни и нравствени правила ”, разяснява националният представител и регионален координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР