Благоевград. Децата от Детска градина Детски свят в Благоевград спечелиха

...
Благоевград. Децата от Детска градина Детски свят в Благоевград спечелиха
Коментари Харесай

Благоевград: Детска градина „Детски свят“ получи награди от ХІІІ Областен конкурс по народно и приложно изкуство „Направи добро за Коледа”

Благоевград. Децата от Детска градина „ Детски свят ” в Благоевград завоюваха две награди в ХІІІ Областен конкурс по национално и приложно изкуство „ Направи положително за Коледа ”, чийто хазаин бе Общински детски комплекс в град Петрич. Спечелените награди са в два раздела. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Първият е раздел „ Макети ”, а вторият раздел „ Сурвачки ”.
Определената самостоятелна премия бе за ІІІ място в раздел „ Макети ”. Призът сграбчи Кристиян Иванов Димитров от ІV „ а ” група, а груповата премия е за ІІ място в раздел „ Сурвачки ”, като премията бе за всички деца от същата група. Получените награди от децата бяха съпроводени и с медали за добре свършената работа и усърдие. На всички участници бяха връчени и грамоти и играчки.
Гордите преподаватели на дребните създатели от Благоевград са госпожа Албена Димитрова и госпожа Мария Вълкова.
Декоративните творби на малчуганите от ДГ „ Детски свят “ ще вземат участие в благотворителна акция „ Да помогнем на децата в потребност ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР