Благодаря за шанса и доверието, за всяко нещо трябва да

...
Благодаря за шанса и доверието, за всяко нещо трябва да
Коментари Харесай

Симеон Добрев: Късметът не е просто случайност, превъзхождаме всеки съперник с колектива ни

Благодаря за шанса и доверието, за всяко нещо би трябвало да се бориш и да го заслужиш, счита младият национал

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) поведоха с 2:0 победи във финалната серия в efbet Супер Волей, откакто се постановиха над първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейма във втория заключителен мач посред им, изигран в зала " Младост ".

Младото либеро на вицешампионите Симеон Добрев, който имаше огромен принос за двата триумфа, и направи ужасно включване и в полуфиналната серия с ЦСКА, говори пред BGvolleyball.com. Ето какво показа той след среща №2:

" Ключът за триумфа не е единствено един. Факторите са много. Ние сме пъклен добър колектив, йерархията не ни дели в тима и все пак, ние, младите, не се качваме на главите на по-опитните. Уважаваме се един различен! Много сме непримирими, всички гледаме в една посока и се поддържаме на игрището и отвън него! ".

" Първият мач беше в действителност доста равносилен! Смятам, че превъзхождаме всеки един противник с нашия колектив и с удоволствието от това да сме на игрището дружно. Естествено, имахме и шанс, страхотния сервис на Наков! Но когато тренираш крепко, шансът не е просто една случайност ", сподели още Добрев.
 Нефтохимик може да стане първенец през днешния ден, само че Хебър ще направи всичко допустимо финалите да продължат Нефтохимик може да стане първенец през днешния ден, само че Хебър ще направи всичко допустимо финалите да продължат
" В сложните обстановки подходихме мъдро и с доста самообладание. Естествено, и експанзия и желанието топката да не допира пода в нашето игрище ", добави той.

" Чувствам се прелестно, извънредно съм признателен за шанса и доверието към мен! Нищо в живота не идва просто по този начин - безплатно. За всяко едно нещо би трябвало да се бориш и да го заслужиш! Смятам, че имаме всички шансове да затворим серията още на 29-и април ", приключи младият волейболист.

СНИМКИ: nvl.bg/startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР