Благодаря за присъствието на министър Рашков днес и за откровеното

...
Благодаря за присъствието на министър Рашков днес и за откровеното
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Бойко Борисов се грижи за нас, дори след политическата си кончина

" Благодаря за наличието на министър Рашков през днешния ден и за откровеното му предпочитание да даде изчерпателни отговори на въпросите, които бяха сложени.

Темата, за която ставаше въпрос, мисля, е значима за цялата страна, без значение от цветовете на хората, които се изказваха от тази естрада. Пазим освен българската граница, само че и тази на Европейски Съюз. Надявах се, че това не е тематика, която ще се трансформира в дъвка за междупартийни заяждания - оказа се, че може ".

Това съобщи Арман Бабикян от трибуната на Народно събрание.

Въпросът, за който през днешния ден беше поканен министър Рашков, е явно да се потвърди, че без ГЕРБ границата е паднала. Не се получи. Аз персонално не разбрах какъв брой души от Гранична полиция са написали предупредителни протоколи на учителки и шефки на детски градини. Остана у мен този интерес. Това, което не можах да схвана е, дали оградата е станала по-стабилна и по-патриотична. Колко души е съумяла да спре - по-малко или повече в сравнение с преди?

Но ето нещо, което разбрах - единственото, което е спирало мигрантския поток, е неземният престиж на господин Бойко Методиев Борисов, който е спрял Турски поток. Аз си мислех, че това е природен газ. Все едно. Но престижът на Борисов, наподобява, е по-голям от този на Ангела Меркел, на господин Макрон и на множеството европейски водачи... и голата му, юначна, премиерска гръд е спряла този поток. Най-вероятно и по тази причина в качеството си на политическо лице се вижда с господин Ердоган, грижейки се за нас, даже след политическата си кончина, посочи Арман Бабикян.

Сигурно знаете, че и през лятото мигрантският поток нараства. Убеден съм, че министър Рашков няма отношение и към почналата преди 30 часа акция на силите на Асад против опозицията. Подозирам, че той не стои в основата на тази интервенция, която ще усили мигрантския поток и към България. Имате опция да го ревизирате. Това, което чакам оттук насетне, е да търсите отговорност и за това кой през идната зима ще лови снежинките във въздуха и вероятно да отговори за нашествието на марокански скакалци. Моля Ви да се държим съществено и да викаме министрите единствено тогава, когато има смисъл, приключи депутатът.



Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР