Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте смелост, а може

...
Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте смелост, а може
Коментари Харесай

Гълъб Донев благодари на министрите си за смелостта и здравите нерви

" Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте храброст, а може би и доза неблагоразумие, когато приехте да сте министри и да се откажете от правото си на персонално успокоение. Въпреки всички нападки и проблеми, показахте здрави нерви и темперамент в борбите, които водихме да върнем страната на хората. "

С тези думи служебният министър председател Гълъб Донев се обърна към министрите си на днешното последно съвещание на служебния кабинет Гълъб Донев-1, защото единствено след два дни би трябвало да встъпи в служба и Версия 2, откакто президентът Румен Радев даде поръчка, че идният кабинет ще бъде отпред още веднъж със същия министър председател. Няма изясненост обаче дали предстоят други кадрови промени.

Държавата принадлежи на хората. Най-добре ръководи този, който е подготвен да се раздели с властта във всеки един момент. Държавата не е за частно прилагане, съобщи още Гълъб Донев. Той похвали министрите си, че със " всичките си дейности " са се управлявали от Конституцията, законите и ползите на българските жители. Призова ги и да свършат още малко потребна работа за хората и на последното съвещание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР