Благодаря на всички старозагорци, които застанаха зад мен и кандидатите

...
Благодаря на всички старозагорци, които застанаха зад мен и кандидатите
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Ще направим експертен екип, който да работи по поставените цели

Благодаря на всички старозагорци, които застанаха зад мен и претендентите за общински съветници. Тази поддръжка е доста безапелационна и я одобрявам като голяма отговорност и обвързване да работя за града си и да я оправдая. Имам отговорност да потвърдя и на тези, които не са дали своят вот за мен, че заслужавам и тяхното доверие. Това съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който завоюва третия си мандат с 69%, най-високия резултат на първи тур измежду огромните градове.

Той ще стартира неотложно с осъществяването на новите планове, заложени в програмата му. „ Предстоят ни доста задължения. Ще създадем експертен екип, който да работи по поставените цели” – добави Тодоров и посочи, че по време на акцията хората са сложили съответни проблеми, които би трябвало да бъдат решени. Незабавно ще се пристъпи към възобновяване на Зоопарка, Руския пазар, Летният спектакъл и Станционната градина. Ще се работи и за изгрaждане на многофункционална зала за културни, спортни и други прояви в парк „ Артилерийски”.

„ Ще се работи с доста по-големи условия във връзка с качеството на работата при осъществяването на обектите, тъй като по време на акцията главните рецензии, които получих, бяха свързани с това”. Ще проведем срещи с всяка една от компаниите, с цел да им сложим условията, които имаме към тях във връзка с организация на придвижване по време на ремонта, период на осъществяване, почистване…” – сподели кметът на Стара Загора. Той увери, че ще следва прецизно целите, заложени в предизборната си стратегия, тъй като гласоподавателите са я подкрепили. Това от една страна го задължава, само че и му дава опция да работи.



В новия Общински съвет влизат представители на 12 политически обединения. ГЕРБ реализира едни от най-хубавите резултати в страната и печели 21 мандата, само че за разлика от предходния, в този момент няма да има болшинство.

„ Разликата сред поддръжката за партийната листа и за мен е близо 20 хиляди гласа, което ме задължава персонално като кмет да работя необятно с Общинския съвет. Такъв е и сигналът на жителите. Това ръководство би трябвало да бъде с ясни и точни цели, които са надпартийни и които обгръщат необятната част от обществото” – сподели Живко Тодоров. Той благодари и на хората, които не са членове на ГЕРБ, само че одобриха да бъдат част от партийната листа и към този момент са общински съветници. Тяхното присъединяване ще способства за това да има по-голяма експертност в Общинския съвет.

„ Стара Загора още веднъж изрично поддържа Живко Тодоров, неговата стратегия, избора му за бъдещето и листата на ГЕРБ, която не е тясно партийна и хората в нея ще влеят свежа бликам в работата на Общинския съвет. Независимо от това, че в него участват представители на доста и разнообразни политически партии, убеден съм, че ще можем да работим, тъй като Живко Тодоров постоянно намира метод да сплоти към концепциите си за развиването на Стара Загора разнообразни хора” – сподели общинският координатор на ГЕРБ Емил Христов.

Живко Тодоров ще показа екипа, с който ще ръководи през идващите 4 години, откакто постави клетва.

ГЕРБ завоюва безапелационно на първи тур в Казанлък, Раднево, Мъглиж и в Братя Даскалови, където актуалният кмет Иван Танев беше подсилен от нас, заяви регионалният координатор на партията Пламен Йорданов. Кандидатите за кметове от ГЕРБ в Чирпан, Николаево и Гурково ще се явят на балотаж идната неделя.

„ Големият триумф в региона за нас е Чирпан. Там направихме огромна коалиция, с цел да покажем, че градът заслужава повече и нещата могат да бъдат изменени. Това се потвърди и от резултата на първи тур. Преднината на Ивайло Крачолов пред претендента на Българска социалистическа партия е 10%, което значи, че в неделя ще се поздравим с триумф на изборите в Чирпан” – съобщи Пламен Йорданов. Той добави, че в през последните 8 години Чирпан боксува и нищо не се случва, само че след балотажа обстановката ще се промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР