"Благодаря на всички хора в София, които днес гласуваха и

...
"Благодаря на всички хора в София, които днес гласуваха и
Коментари Харесай

Фандъкова разкри първата промяна, която ще направи като кмет на София ВИДЕО

"Благодаря на всички хора в София, които през днешния ден гласоподаваха и демонстрираха за следващ път, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения ".

Това съобщи минути след третата поредна победа на локалните избори кметът на София Йорданка Фандъкова.

"Ще изчакаме окончателните резултати, само че желая да кажа на всички, които ме поддържаха. Ангажиментите, които съм поела, ще съблюдавам.

Най-голямата група в Общинския съвет е групата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Искам особено да благодаря на десните хора, които демонстрираха в днешния ден, че не бягат от най-важните полезности на града ", разяснява новият-стар кмет на София.

"До месец следва да предложа на общинския съвет новия план за бюджет за идната година. Ще диря тяхната поддръжка, както на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация, по този начин също и на сътрудниците от Демократична България.

Ще направя промени в структурата на ръководство на общината. Те ще са свързани с лични промени в ръководството.

Не чух нито едно предложение от Манолова за решение. Борис Бонев е общински консултант, сигурно ще водим диалози в избрани сфери, в които имаме съвпадане на концепциите ", съобщи още той.

"Обърнах се към всички софиянци, които желаят работата за града да продължи. Радвам се, че разсъдъкът надви над популизма. Обърнах се и към десните хора, акцията беше много тежка, заключи тя.



ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР