Благодарности към ДПС и в частност към Делян Пеевски за

...
Благодарности към ДПС и в частност към Делян Пеевски за
Коментари Харесай

Краище благодари на Пеевски за подкрепата на ДПС за региона

Благодарности към Движение за права и свободи и в частност към Делян Пеевски за всичко, направено за община Белица и района насочиха жителите на село Краище към депутата и втори в евролистата на групировката, оповестява "Монитор ".

В последния ден от акцията националният представител се срещна с хората от белишкото село дружно със зам.-председателя на парламентарната група на Движение за права и свободи Халил Летифов и кмета на Белица Радослав Ревански. При диалозите си с Пеевски жителите на Краище обявиха поддръжката си за него на идните в неделя евроизбори.



Междувременно централният лъч от претендентите за евродепутати на Движение за права и свободи отпред с водача на партията Мустафа Карадайъ се включи към неофициалната среща на хората с Пеевски, като ръководителят на придвижването и вторият в евролистата дадоха вечеря-ифтар за жителите на Краище. След края й следва и формалното закриване на акцията на Движение за права и свободи с протест концерт в центъра на селото, на който се очакваше да участват над 5000 души.



Със срещите в района на Белица завърши и предизборната обиколка на претендентите за евродепутати на групировката. В четвъртък водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ бе в Сърница дружно с Пеевски и още трима от претендентите за евродепутати на групировката – Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Севим Мусак. По време на диалога си с тях жителите на родопското село също благодариха за всичко направено от придвижването и неговите представители за района и потърсиха подпомагане за възстановяване на инфраструктурата в региона, с цел да може да стане Сърница елементарно налична дестинация.



В сряда вечерта пък Пеевски бе измежду гостите на трансформиралия се в традиция „ ифтар “, проведен от регионалното управление на ДПС-Пазарджик за жителите на велинградското село Пашови. Заедно с него на благотворителната вечеря по случай Рамазан бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР