Благодарение на това, че вземам пенсията на покойния ми мъж

...
Благодарение на това, че вземам пенсията на покойния ми мъж
Коментари Харесай

Анастасия Мозер с 600 лв пенсия

" Благодарение на това, че вземам пенсията на починалия ми мъж Чарлз Мозер съумявам да претърпявам. Пенсията ми е 600 лева, а бях заместител ръководител на Народното събрание ", споделя Анастасия Мозер при първото си завръщане у нас след 2 години, разбра HotArena.

" За страдание тук нищо не се е трансформирало. Ние сме най-бедната страна в Европейски Съюз и не вървим в крайник с това, което става в Европейски Съюз. Искам да имам вяра, че идващите избори ще доведат до по-стабилно държавно управление, с цел да може България да действа както би трябвало ", счита Мозер. 84-годишната политичка сега живее с котката си, само че счита още веднъж да се върне в Съединени американски щати. 

" Там хората не гледат внуци като тук непрекъснато. По-уредено е, има хубави къщи, а тук нашите остарели къщи наподобяват на вехтошарски магазин. Винаги съм защитавала земеделския бранш и считам, че той е доста подценяван. Хората се срамят, че са със селско родословие. А моят татко се гордееше с това. И аз считам, че това е вярно ", безапелационна е Мозер. Относно ковид, тя счита, че заболяването е нещо в действителност непредвидимо и необяснимо, тъй като към момента не могат да намерят източника му. 

" Аз съм имунизирана. Трябва да създадем най-малко това, което зависи от нас ", споделя Мозер, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР