Благодарение на т.нар. некоалиция, за всички общини в областта се

...
Благодарение на т.нар. некоалиция, за всички общини в областта се
Коментари Харесай

Борисов доволен от работата на некоалицията

Благодарение на така наречен " некоалиция ", за всички общини в региона се отпускат значително пари . Това съобщи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който дружно с кмета Димитър Николов посети строителната площадка, където в средата на януари би трябвало да започват същинските действия по построяването на.

На визитата участваха и кметовете на няколко общини , а точно: Камено - Жельо Вардунски, на Айтос - Васил Едрев, на Поморие - Иван Алексиев, на Царево - Марин Киров, на Приморско - Иван Гайков, на Малко Търново - Илиян Янчев. Те също дадоха доклад на плановете, които следва да осъществят по програмата. На визитата участва и Теменужка Петкова - зам-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.

" След годините застой и безпорядък, в този момент всичко потегля както беше. Една лъжица асфалт не са положили за 3 години. Сега, за всички кметове, за всички обитаеми места, нещата отново стартират да се случват. Това е допустимо единствено и само поради това, че има държавно управление. Видяхме какво беше по време на служебните държавни управления, нямаше бюджети, - както споделяше баба ми - цялостно затишие ", съобщи още Бойко Борисов.

Николов акцентира, че новото лечебно заведение ще се намира в двора на МБАЛ - Бургас .

" В момента строителната компания трансформира трасетата на водопроводите, кабелите и тръбите на Топлофикация ", сподели градоначалникът.

Сред останалите предпочитани планове в морския град са южният път за жк " Меден рудник " и две кръгови къстовища, поправки на огромните транспортни пътища - бул. " Транспортна ", ул. " Одрин ", ул. " Патриарх Евтимий " " Гладстоун ", ул. " Оборище ", посочи Николов.

По отношение на идната ротация , водачът на ГЕРБ сподели, че всичко ще се разбере, когато пристигна 6-ти март.
 Асен Василев: Ротация ще има единствено сред Денков и Габриел, министрите остават
Асен Василев: Ротация ще има единствено сред Денков и Габриел, министрите остават

Единственият различен вероятен кабинет е ГЕРБ да стартират да ръководят с " Възраждане " и Българска социалистическа партия

" Когато работи извънредно либерален принцип на нечовечен самоконтрол, какъвто има сега, това е положително за страната. Има ясно написано съглашение - Денков - Габриел и при ротацията - Габриел - Денков ".

По думите му ще бъде изработен разбор на работата на всеки министър и в случай че има такива, които не са се справили добре, ще бъдат заменени.

Във връзка с влизането на България в Шенген, Борисов уточни, че е имало малко неточности, само че същинският проблем, който ги е спрял, е спрял е бил този 3-годишен застой и хаосът по границата.

" Три изгубени години. Калин Стоянов мисля, че се оправя доста добре. С Мария Габриел и Денков направиха доста. Ние с Кирил също през двете комисии направихме, каквото можахме. Трябва да благодарим на австрийския бизнес, който влага у нас, тъй като написа отворено писмо до ръководещите в Австрия. Изпълнили сме изискванията, би трябвало да покажем, че пазим вярно границата ", добави водачът на ГЕРБ.
 Борисов коментира за Шенген: Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано
Борисов коментира за Шенген: Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано

Младостта и опитът в ръководството изиграли неприятна смешка и у нас, и в Румъния
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР