Благодарение на феномена Барбенхаймер, това е четвъртият най-голям уикенд по

...
Благодарение на феномена Барбенхаймер, това е четвъртият най-голям уикенд по
Коментари Харесай

Барби печели зашеметяващите 155 милиона долара, задминавайки Опенхаймер

Благодарение на феномена Барбенхаймер, това е четвъртият максимален уикенд по доходи за всички времена в локалния боксофис.

Подхранваната от дами на режисьорката Грета Геруиг стигна до историческите 155 милиона $ на вътрешния пазар, предел, който нормално се резервира за супергерои, ръководени от мъже, или IP, като последния филм за Хари Потър. Той пристигна много преди предстоящите $90 милиона до $110 милиона и оказа помощ за подхранването на един от най-големите уикенди в историята.

Барби – която вдъхва живот на емблематичната фешън кукла на Mattel – също се радва на огромни цифри в чужбина. Филмът започва до впечатляващите 182 милиона $ от 70 пазара за световен принос от 337 милиона $ против бюджет от 145 милиона $ за произвеждане. Той означи най-голямото отваряне в миналото за купа на WB на огромни пазари, в това число Мексико ($22,3 милиона), Бразилия ($15,9 милиона) и Австралия ($14,6 милиона). Обединеното кралство води с 22,9 милиона $, най-голямото показване за студиото от пандемията насам. Не се очакваше Барби да направи огромен възторг на азиатските пазари, макар че се показа по-добре от предстоящото в Китай с 8,2 милиона $.

В Северна Америка Барби реализира най-голямото локално начало за филм, режисиран от жена, соло или по различен метод. Соло короната преди този момент принадлежеше на Wonder Woman на Пати Дженкинс, която стартира със 103,3 милиона $ в страната през 2017 година През 2019 година режисираният от Анна Боден и Райън Флек Капитан Марвел отвори 153 милиона $.

Барби също по този начин сложи куп други върхове, в това число постигане на най-високото начало за 2023 година досега преди The Super Mario Bros. Movie ($146,3 милиона). Следващото най-близко пускане през 2023 година принадлежи на Spider-Man: Across the Spider-Verse ($120,7 милиона), следван от Guardians of the Galaxy Vol. 3 ($118,4 милиона) и Ant-Man and the Wasp: Quantumania ($106,9 милиона). В противоположен случай доста издания не съумяха да надминат границата от 100 милиона $.

Това също по този начин бележи най-голямото отваряне за звездите на Барби Марго Роби и Райън Гослинг, най-голямото тридневно отваряне за филм, основан на играчка – засенчващ „ Трансформърс: Тъмната страна на Луната “ (115,9 милиона долара) – и най-голямото отваряне на Warners за филм отвън окръг Колумбия. фотография или продължение.

Филмът на Геруиг се извиси над Опенхаймер на Кристофър Нолан, другото ново необятно издание от уикенда.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР