Благо Георгиев отстрани поредния опасен съперник от Сървайвър, но не

...
Благо Георгиев отстрани поредния опасен съперник от Сървайвър, но не
Коментари Харесай

Джизъса победи брокер и оцеля в Сървайвър

Благо Георгиев в профил следващия рисков противник от Сървайвър, само че не в борба за мощ, а за логическо мислене и централизация. Футболистът победи в реденето на комплициран пъзел брокера Павел, който е наследник на именития вратар на сините и националите Здравко Здравков.

Освен Джизъса, с играта се оправи и инфлуенсърката Мария, като и двамата резервираха мястото си в рисковото риалити седмица преди финала на 16 май. Павел, който до този миг се демонстрираше като невъзмутим пълководец и отличен играч в изтощителните физически тествания, трябваше да признае провалянето си и да се отдръпна от надпреварата за 150 000 лв.. В риалитито той искрено разказваше за своя тежка взаимозависимост.

Преди да напусне шоуто разкри още елементи от сложния път, който е минал. В Сървайвър брокерът беше част от постоянна петорна коалиция, която ненадейно се пропука. Двама от най-доверените му хора - футболистът Цецо и студентката Ермина му обърнаха тил, сътвориха група против него и го предложиха за изпъждане.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР