Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от

...
Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от
Коментари Харесай

Гриша Ганчев няма да се оттегля от ЦСКА-София?

Блъф ли е информацията за отдръпването на Гриша Ганчев от ЦСКА-София или на стадион " Българска войска " в действителност предстоят промени? Както е известно, на " Армията " се развихри стихия, откакто " алените " се разделиха с нападателя Али Соу, а от фракцията Offenders показаха несъгласието си с клубната политика. Вечерта откакто излезе фенската декларация, се появи изявление на Гриша Ганчев, че той и Юлиян Инджов стопират своята активност в ЦСКА-София.

Sportal.bg нaучи, че съществува огромна възможност това да се окаже нечиста сделка. До момента единственият, който застана пред публицистите и приказва за вероятно отдръпване на предприемача от " Армията " е Пламен Марков – нито Гриша Ганчев, нито Инджов, нито Христо Стоичков, нито Данаил Ганчев, нито Стойчо Стоилов, нито Трифон Попов се наемат с изказване по тематиката.

" Мълчи " и формалният уебсайт на " алените ". Доста от футболните хора в България пък споделиха, че им наподобява несериозно Гриша Ганчев да се откаже от " алените ", и даже от футбола, поради една фенска декларация във " Facebook ". До момента единственият действителен резултат от протичащото се в Борисовата градина е разпускането на Offenders, които оповестиха, че приключват своята активност в бранш " Г " – 48 часа откакто заявиха несъгласието си с продажбата на Соу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР