Бизнесменът на 52 години беше убит с 12 изстрела пред

...
Бизнесменът на 52 години беше убит с 12 изстрела пред
Коментари Харесай

Застреляният край Варна украинец прибирал по 150 хил. евро, за да изкара от Украйна мобилизирани във войната

Бизнесменът на 52 години беше погубен с 12 изстрела пред входа на апартхотел в курорта от трима наемни убийци, които се придвижвали с " Ауди ", паркирано в региона. Убийците стреляли през отворените предни прозорци на колата, която по-късно бе открита изгоряла покрай варненския квартал " Виница ". Автомобилът бе с румънска регистрационна табела от град Констанца, и се оказа открадна преди 4 месеца.

 

Инцидентът се разигра на оживено място – единствено на няколко метра от огромен супермаркет. Въпреки съществуването на голям брой видеокамери в региона, полицията към момента не е съумяла да откри самоличността на убийците.

Според осведомен с следствието, убийците към този момент са напуснали България. Предполага се, че са украинци.

 

Според оперативна информация в Министерство на вътрешните работи, пристигнала от украинската общественост във Варна, убитият украинец, е употребявал прозвището Игор и е уреждал бягството на прясно мобилизирани в украинската войска бойци. През последните месеци въоръжените сили на Украйна, са отслабвани непрекъснато поради бягството на хиляди дезертьори. Твърди се, че уреждането на бягството на боец от армията на Украйна, който към този момент е получил призовка за готовност, коства сред 15 и 50 000 евро.

 

„ Този бизнес се движи от украинската мафия. През последните няколко месеца в България влязоха доста млади украинци, които разбираемо не желаят да водят война и си заплащат, с цел да им се уреди бягство и настаняване у нас.

В Полша и прилежаща Румъния дезертьорите от украинската войска са неведнъж повече от тези, които живеят краткотрайно у нас. Има данни, че убитият украинец в курорта „ Св. Св. Константин и Елена “, е взел участие в тази скица под прикритието на предприемач, извършващ интернационална търговия. Вероятно е отстранен или от свои съперници или поради взети пари и несвършена работа “, допускат варненските криминалисти.

 

Публичният гангстерски разстрел на украинеца в курорт край Варна най-тежкото закононарушение до момента, осъществено в България от представители на украинската мафия „ Братва “.

 

Иначе от най-малко година импровизирано се твърди, че украински гангстери към този момент дерибействат в Бургас и във Варна, тероризирайки главно своите сънародници, потърсили леговище у нас.

В края на предходната година полицията в Бургас арестува двама украинци за крупна кражба на над 100 000 лв. и златни украшения, отмъкнати техен съотечественик. Оказа се, че украинците са закоравели нарушители и са лежали в затвори в Украйна за разнородни закононарушения, преди да стартира войната и те да избягат у нас, уреждайки се с документи за филантропичен статус.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР