Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе

...
Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса триумфира на Арената и донесе
Коментари Харесай

Браво! Мартин натри носа на Дунев и Ситият Лъв

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса победи на Арената и донесе успеха на Гладиаторите в доста значим миг от конкуренцията в “Игри на волята ”. Той се оправи чудесно на финалния детайл от борбата - Кулите на равновесието и макар вилнеещия вятър, надделя Момчил Василев, който също беше на косъм от успеха. Този миг взриви очакванията на Краси Дунев да се отърве от единствения човек в цялата игра, който не му сервира лицемерието си, дори в противен случай - разкри мишкуването му и накърни достолепието му.

Реклама
Любимецът на олимпиеца, който всички от Старейшините подмазнически титулуват за Сит Лъв също не съумя да одобри триумфа на Гладиатора Марто. Бившият на фолк звездата Емануела по всичко проличава, че е с единия крайник на огромния край, а този факт е неуместен за избрани хора от някогашното му племе, които по-рано почтително го слушаха и изпълняваха стратегическите и в това време съответни негови решения. Обърни филиите очевидно ги е боязън от възможен конфликт с Мартин при сливането на племената, което следва доста скоро.

Загубата на Старейшините беше резултат от неверно определена тактика при подредбата на постовете по веригата. На съвета синьото племе номинира гимнастичката Виктория Пенелова, която попадна под обстрела на съплеменниците си след отпадането на нейния непосредствен човек в играта - Мария Оряшкова. Тя беше посочена като най-слабото звено в номинационната игра и бе изпратена на елиминационен двубой, макар желанието на Михаил Кръстев да се бори в борбата за оцеляване.
Реклама

Следващият номинационен конфликт ще е също толкоз важен. При Гладиаторите най-голяма възможност да се изправи против Пенелова има Мартин Николов - Елвиса, откакто опитите му да насочи вниманието към Виолета Стайкова не се увенчаха с триумф. Дали обаче при загуба мъжете в аленото племе няма да реализират консенсус за нейната номинация? Кого биха изпратили Гладиаторите?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР