Бизнесменът, който е зам.-председател на Общинския съвет в Бургас, си

...
Бизнесменът, който е зам.-председател на Общинския съвет в Бургас, си
Коментари Харесай

БСП-Бургас: Не сме зависими от съветника с Ролс-Ройс

Бизнесменът, който е зам.-председател на Общинския съвет в Бургас, си е купил първокласния автомобил за 200 000 евро и се появи с него на честванията на Съединението на 6 септември. Това провокира гнева на водача на левицата Корнелия Нинова, която съобщи, че Бенчев не би трябвало да си разрешава да върви на обществени събития с толкоз скъпа кола и се разграничи от него.

Той обаче отвърна индиферентно, че също се разграничава от нея и акцентира, че няма потребност от партията, само че тя от него да , тъй като й е помагал доста финансово.

Два дни по-късно социалистите в града излязоха с позиция, в която се споделя:

"Общинският консултант от гражданската квота на Българска социалистическа партия – Бургас господин Бенчо Бенчев даде изявленията в редица медии. Той съобщи обществено: “Хора споделят, че аз мога без Българска социалистическа партия – Бургас, само че дали Българска социалистическа партия – Бургас може без мен”.

Като партия със 126-годишна история и общинска организация в Бургас със 123-годишни обичаи, сме длъжни да заявим, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не е била подвластна от една персона, без значение с какви запаси е разполагала, още по-малко от своите симпатизанти, без значение от техните финансови благоприятни условия.

Българска социалистическа партия се крепи на силата на своите хрумвания, които изповядва, на духа и въздействието на своите членове и симпатизанти.

Ние изричаме нашата признателност към хората от средите на бизнеса, които безкористно са помагали и оказват помощ през годините на Българска социалистическа партия, в това число и на господин Бенчо Бенчев, само че общинската организация на Българска социалистическа партия в никакъв случай не е поставяла и не слага активността си според от една или друга персона ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР