Бизнесменът Иван Василев ще продължи да издържа столичния Локомотив, съобщи

...
Бизнесменът Иван Василев ще продължи да издържа столичния Локомотив, съобщи
Коментари Харесай

Иван Василев остава начело на Локо

Бизнесменът Иван Василев ще продължи да устоя столичния Локомотив, заяви самия той в формалната страница на клуба. След спор с почитателите на отбора той бе дал период до 1 юни да му показват идея, с цел да им връчи акциите, само че такава не постъпи и той удостовери, че остава отпред на клуба с декларация:

" Скъпи локомотивци,

От мое име и името на акционерите и УС на клуба Валентин Николов, Иво Паргов, Веско Стоянов и Бойчо Величков, благодаря на всички локомотивци за доверието, което ми оказахте през тежките години на тестване!

Респект и почитание към всички вас, които застанахте зад Клуба!

В същото време е неприемливо на срещите на популярен клуб като Локомотив да ставаме очевидци на грозни подиуми и рушене на имущество, включително и персонално! Подобни вандалски прояви не отиват на клуб с 90-годишна история дал на българския футбол митове като Никола Котков и Начко Михайлов.

През последните 4 години дружно с моите сътрудници инвестирахме толкоз средства в базата (терени, помощни стадиони, съблекални и други съоръжения) колкото не са били отделяни през последните 35 години, и то единствено със лични сили. Ние сме единствените в България, които са вложили такива средства в държавна земя, без да са получили контракт или концесия от страната.

Искам да ви уверя, че дружно с сътрудниците ми от управлението ще продължим да работим със същата сила, обич и възторг за Локомотив, доколкото ни разрешават финансовите благоприятни условия.

Наред с това оставаме разполагаем за диалози с евентуални вложители, които да надградят направеното от нас, което по никакъв начин не е малко.

Вярваме и призоваваме всяка жена и мъж, в чиито тела туптят локомотивски сърца, да дадат своя принос за обединяването на Клуба и по-голяма поддръжка за обичания ни тим!

Локомотив е необикновения отбор за елементарния Човек! ", написа Иван Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР