Бизнесът на водещата на На кафе“ вече е факт. Уж

...
Бизнесът на водещата на На кафе“ вече е факт. Уж
Коментари Харесай

Гала пусна своята козметика и веднага я изловиха! Вижте как мами клиентите си и то срещу високи цени

Бизнесът на водещата на „ На кафе “ към този момент е реалност. Уж се очакваше да излезе цяла козметична линия, само че се оказа, че за момента русокоската е пуснала само подмладяващ серум, разбра HotArena.

Съществува специфичен уеб страница, откъдето заблудените дами могат да си поръчат въпросния артикул – 30 мл. за „ скромните “ 120 лв. . При това би трябвало да се мажат и заран, и вечер, с цел да има резултат. Представете си това количество какъв брой бързо свършва и какъв брой още би трябвало да поръчате, с цел да достигнете мечтаният резултат, който съгласно критици – по този начин или другояче няма да се появи.

Артикулът е разказан много високопарно – „ начало на нова епоха в българската козметика “, „ революционно уплътняване на кожата “, „ възстановява младежкия силует на лицето “ и така нататък

Съвсем естествено рекламното лице на линията е самата Гала, която чукна 51 години и поради възрастта е превъзходен образец за това по какъв начин една дама на толкоз лета може да наподобява безупречно в лицето. На фотосите в уеб страницата тя е облечена в бяла престилка и е поставила очила с диоптър. Пременили са я като химичка, която е наясно с всички химични съединения и формули…

И тук се появява негодуванието на критиците. Те смятат, че 120 лева е много висока сума за сходно нещо, от което самият му представител не се е подмладил. Те свързват парите с лакомията на Гала, която взима по 20 000 лв. на месец от малкия екран, само че по всичко проличава, че не й стигат, с цел да надуе толкоз цената на серумчето си.

Понеже има хубави гени и не старее, е решила да залъгва хората със скъпа козметика. „ Нейно произвеждане “ против 120 лв. е безбожна цена, на фона на бедността в България “, гласи още сигналът до HotArena.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР