Бизнес среща между съдружниците в една от водещите продуцентски къщи

...
Бизнес среща между съдружниците в една от водещите продуцентски къщи
Коментари Харесай

Любо Нейков и Евтим Милошев в опасна близост

Бизнес среща сред съдружниците в една от водещите продуцентски къщи " Дрийм Тийм " - Любо Нейков и Евтим Милошев, завърши с продължителни обятия и целувки на пъпа на София, видя HotArena.

В последно време на двамата ортаци им е много напечено около свалянето от екран на " Комиците ". Преди броени дни стана ясно, че паметното телевизионно шоу със скечовете на Кръстьо Лафазанов, Ненчо Илчев, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов отпада от програмната скица на Би Ти Ви поради ниска гледаемост. Талантливите артисти обаче няма да останат без задължения, защото шефовете им мъдрят нов формат на шоуто, само че в сценичен вид, с което да обикалят из страната.

Според наши източници това е бил и мотивът за срещата на Нейков и Милошев с техни сътрудници . Преди дни фотографите на ПИК засякоха дуото пред бизнес постройка на оживения столичен бул. " Мария Луиза ". Любо Нейков не бе спазил дрескода да е с публично облекло, само че той по принцип рядко може да бъде видян в костюм поради едрите му габарити. Милошев обаче се издаде, че с Нейков са били на работна среща. Човекът, който стои зад огромния план " Откраднат живот ", носеше в дясната си ръка работния си таблет, с който не се разделя, когато му следва делово свиждане.

След като си взеха сбогом с непознатите мъж и жена, продуцентите демонстрираха нетипична непосредственост един по отношение на различен . Сбогуваха се дълго, разменяйки си обятия и целувки по бузите - по три пъти за благополучие. Когато най-сетне се сбогуваха, Нейков се метна на черен джип " Мерцедес ", в който го очакваше персоналният му водач.

Ортакът му Милошев също се насочи към своя автомобил, паркиран наоколо. Прави усещане, че продуцентът на " Анатомия на гнева " е много измършавял. Вероятно грижите и безсънните нощи към фотосите на последния сезон на докторския сериал са му изпили силите. За сметка на това обаче  Милошев наподобява подмладен и това се дължи на процедурата за присаждане на коса, на която се подложи. Допреди няколко месеца възпитаникът на Строителния колеж в София бе един от най-известните ВИП плешивци, а това години наред вгорчаваше живота му, защото Милошев е фамозен със своята суетливост.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР