Бизнес коалицията в Общинския съвет на Сандански е факт. Това

...
Бизнес коалицията в Общинския съвет на Сандански е факт. Това
Коментари Харесай

Стоян Стоев: Бизнес коалицията в Общинския съвет на Сандански е факт

Бизнес обединението в Общинския съвет на Сандански е реалност. Това разяснява общинският консултант Стоян Стоев след днешния избор на ръководител на локалния парламент. Припомняме, че през вчерашния ден Николай Шаламандов съобщи, че напуща групата на Вътрешна македонска революционна организация и загатна за бизнес схеми и порочни сделки, които съпътстват избора в последните седмици.

„ След като най-близкият човек до Атанас Стоянов напусна ръководството му и обществено заприказва за схеми и срамни сделки, през днешния ден избор на ръководител на ОБС не трябваше да има. Затова ГЕРБ не издигнахме кандидатура и отказахме да участваме в гласуването. Призовахме и другите да не го вършат “, изясни Стоян Стоев. Вот обаче освен имаше, само че и претендентът на Атанас Стоянов събра съществено болшинство от 17 гласа. „ Единствените, за които сме сигурни, че не поддържаха това ръководство са Антон Цанев и Асен Гогов. Всички други се скриха в тъмната стаичка и с това оставиха подозрението, от коя страна стоят – на бизнес обединението или на хората, които желаят смяна “, добави Стоев.

„ Отбелязахме ново дъно – всички общински съветници оставяха телефоните си преди да влязат да гласоподават. Представяте ли си какво проваляне е това?! Политическият хайлайф на Сандански е образуван от хора, за които има подозрение, че ще снимат бюлетината си, с цел да се отчетат пред който би трябвало по какъв начин и за кого са гласували… “, възмущава се общинският координатор на ГЕРБ. Той още веднъж акцентира, че се радва, че от ГЕРБ не вземат участие в тези срамни подиуми и още веднъж се обрисува да са от дребното, които са съпротива на порочното ръководство на Сандански.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР