Бизнес дамата Десислава Иванова бе отличена с приза „Мисис Дама

...
Бизнес дамата Десислава Иванова бе отличена с приза „Мисис Дама
Коментари Харесай

Бизнес дамата Десислава Иванова с приз за „Електронна търговска марка“

Бизнес дамата Десислава Иванова бе отличена с наградата „ Мисис Дама на годината “ 2022 в категория “Електронна комерсиална марка”, на церемонията по време на раздаването на 14-тите годишни награди за бизнес достижения „ Мисис Дама на годината “

Десислава Иванова одобри с признателност премията, и счита, че тя е справедливо самопризнание за дългогодишната й работа. Макар че има тапия за специалността „ Банково и застрахователно дело “, Деси взема решение да се захване с търговия. „ Търговията е моята пристрастеност и буря. Обичам това, което върша и влагам цялата си обич и сила. Тук открих своето място и съумях да осъществявам огромна част от фантазиите си “, споделя Десислава.

Първия си магазин за облекла отваря преди 20 години. Преди 6 пък започват двата онлайн уеб страницата за облекла и за обувки и чанти -

„ Не мога да кажа, че не съм имала компликации – в противен случай, само че с доста воля и старания съумях да трансформира във водещ уебсайт за онлайн търговия, който е измежду първите в търсачките в интернет. За разпространение на уеб страниците използваме маркетингова мрежа в обществените медии и известни инфлуенсъри.

Целият ни подбор, от български обувки, е създаден от висококачествени кожи, ходила и аксесоари. Дизайнът е мой. Признанието, което получавам всеки ден от многочислените ни клиенти ме въодушевява да сътворявам още по-красиви модели “, разкрива Десислава Иванова.



По време на пандемията нито един чиновник не губи работата си, в противен случай – още един човек става член в фамилията на

Днес Деси разчита на помощта на щерка си, която напълно се занимава с маркетинга на марките. Порасналата млада дама е студентка в Нов български университет и учи „ Управление на бизнеса и предприемачество “. Тя на драго сърце оказва помощ на майка си в бизнеса с хрумвания, които се оказват много изобретателни за развиването на уеб страниците. Много постоянно застава пред обектива като модел на марката.

“Удовлетворена съм от това, което върша. Най-голямата ми премия е когато получа похвали от клиенти за високото качество на продуктите. Чувствам се задоволена и осъществена в специалността си жена, а това е половината от рецептата за благополучие в живота “, разкрива Деси.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР