Бизнес дама за 2017 година в конкурса на списание GRAZIA

...
Бизнес дама за 2017 година в конкурса на списание GRAZIA
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева с приз за бизнес дама на годината

Бизнес дама за 2017 година в състезанието на списание GRAZIA завоюва Маринела Арабаджиева- притежател на VICTORIA GROUP® HOTELS AND RESORTS. Водеща туристическа компания в България, разполагаща с 11 хотела, категоризирани 4 и 5 звезди, над 500 ваканционни вили, тур оператор, център за професионално образование.

От единадесет години стилното списание отличава най-хубавите дами в 10 категории –телевизия, интернет, общество, бизнес, музика,спорт, дизайнери, актриси, модели и обръщение във времето.Основният критерии по които се избират най-успешните дами са адекватността и заслугите им към публичния живот през последната година.

В състезанието бяха номинирани 59 дами, само че 10 завоюваха титлата„ Жена на годината “в другите категории. За бизнес дама на годината бе отличена Маринела Арабаджиева,в подтекста на тематиката на състезанието „ Без граници “, тя съобщи, “ фантазиите са тези,които те водят напред и ти оказват помощ да преминаваш границите. В бизнеса е значима храброст, решителност и целеустременост, доста ясно да знаеш на къде си тръгнал и какво искаш да постигнеш. Добрите резултати са плод на поредност,упорит труд и мощен екип. “

Маринела Арабаджиева е вдъхновяваща, мощна и съумяла жена в бизнеса. Завършила е педагогика, интернационален туризъм и тримерен дизайн. Във всеки хотел тя оставя своя почерк, основава елегантна и изискана визия, тъй като дизайнът е нейната пристрастеност. Омъжена е за предприемача Вълчо Арабаджиев и има четири деца. Вече 20 години сполучливо ръководи хотелиерския бизнес, а от предходната година основава и съдружие „ Маринела “ с единствената цел да даде еднакъв старт на децата и късмет за тяхната бъдеща реализация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР