Бизнес активността в еврозоната е нараснала този месец с най-бързите

...
Бизнес активността в еврозоната е нараснала този месец с най-бързите
Коментари Харесай

Бизнес активността в еврозоната расте с най-бързия темп от 15 години

Бизнес интензивността в еврозоната е повишена този месец с най-бързите си темпове от 15 години, съгласно предварителните данни, оповестени от CNBC.

Наскоро 19-те стопански системи започнаха разнообразни стъпки, с цел да отворят още веднъж своите стопански системи, защото стратегиите за имунизация не престават да се форсират. Франция да вземем за пример анулира нощния комендантски час и нуждата от носене на маска за лице навън. Италианците към този момент могат да си пият кафето на бара, както е традицията им, откакто трапезите на закрито се възобновиха. Освен това в района към този момент се приветстват повече туристи.
 Вестагер: Гърция може да е с най-голям напредък в еврозоната идната година Вестагер: Гърция може да е с най-голям напредък в еврозоната идната година
" Гърция може да е страната с най-голям ритъм на напредък в еврозоната през идната година “, съобщи Маргрете Вестагер, заместник-пр...

Индексът PMI на IHS Markit за еврозоната, който преглежда интензивността както в производството, по този начин и в услугите, доближи 59,2 през юни по отношение на 57,1 през май. Показанието над 50 съставлява разширение на икономическата интензивност. Това е най-високото отчитане за 180 месеца или 15 години, съгласно IHS Markit.

„ Много окуражаващи признаци за възобновяване набират скорост “, съобщи Крис Уилямсън, основен бизнес икономист на IHS Markit. „ Най-бързият напредък, който имаме в бизнес интензивността от 15 години, търсенето, измерено посредством нови поръчки, също нараства с най-бързия ритъм от 15 години, а растежът на работни места също се форсира, тъй че това е всестранно възобновяване, което набира скорост “, добави той.

Европейската централна банка пресметна по-рано този месец, че стопанската система на еврозоната ще нарасне с ритъм от 4,6% тази година и 4,7% през идната година - по-добра вероятност от нейната оценка от март.

Икономическата неустановеност обаче остава, най-много заради разновидността Делта, който води до по-високи инфекции, а също и до дефицит на пазара на труда - даже в страни с релативно висок % на безработица.
 Икономист опроверга Борисов с образци за положението на страни, които са приели еврото Икономист опроверга Борисов с образци за положението на страни, които са приели еврото
" Борисов, влизайки в обичаната си логорея, отново приказва нелепости за еврозоната. " Коя страна с евро е по-зле от такава без " Португалия е...

" Това, което видяхме до момента, е че сигурно секторът на хотелиерството и ресторантьорството наподобява са най-силно наранени “, сигнализира Уилямсън. " Трябва да се опитаме да се снабдим с задоволително личен състав бързо, с цел да отговорим на възходящото търсене, още повече с наближаващото по-нататъшно отваряне на тези стопански системи през юли ", заключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР