Биячът Васил Михайлов се изживява като подземен бос в Перник,

...
Биячът Васил Михайлов се изживява като подземен бос в Перник,
Коментари Харесай

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Биячът Васил Михайлов се изживява като под земята необут в Перник, само че никой не го закача, за какво? Защото е наследник на прокурора Бисер Михайлов.

На шокиращи видеа попадна екипът на GlasNews.bg - на едно от тях виждаме по какъв начин биячът Васил, който е единствено на 17 години, пребива до безсъзнание служител на реда, а на друго - млати до кръв незнайно момче. За да документира " геройските " си действия, Васил има персонален оператор, който снима бруталните пребивания.

Източник на GlasNews.bg споделя, че тези случаи не са единични. Купища са. И всички в Перник си вършат оглушки, евентуално са респектирани от обстоятелството, че бащата на побойника е локален прокурор.

Шампионът по кикбокс очевидно няма доста изяви и шампионати, по тази причина практикува бойния спорт, основаващ се на ударите с ръце и крайници на улицата. Припомняме, че Васил преби и някогашния футболист на " Миньор " (Перник) Румен Андонов. Пострадалият е със счупена челюст и бе настанен в столично лечебно заведение.

Съпругата на Румен Андонов споделя, че прокуроският наследник безнаказано безчинства в Перник: " Съпругът ми е пребит измежду бял ден от първенец по кикбокс и други бойни спортове и се намира в Пирогов със счупена на две места челюст, оток, потърпевшо око! И още веднъж се чака всичко да се „ покрие “! Отново се чака безучастие от страна на полиция и прокуратура! Ами, молете се, хора, идната му жертва (24-та? 25-та? Кой ли брои?) да не е вашият брачен партньор, брат, дядо, дете! Защото идващият набелязан (защото „ шампиончето “ го е чакало покрай паркиранията автомобил) може да не е здрав 90 кг мъж, а едва момче. И тогава надали ще се завърши единствено със счупена челюст. "

След побоя над Румен стана ясно, че биячът е арестуван за 24 часа от полицията, след което е пуснат. Поради близко роднинство на лицето, което се сочи от потърпевшия като причинител на действието, с прокурор от Окръжната прокуратура в Перник, магистратите от способената прокуратура са подали самоотводи. Това е обосновано с оглед слагане отвън подозрение безпристрастността и обективността при водене на следствието.

По сигнали за осъществени от същото лице други похищения против личността са формирани още няколко досъдебни производства и прокурорски преписки, по които прокурорите от Районната прокуратура в Перник също са си подали отказ, а делата и преписките са били изпратени за установяване на друга идентична по степен прокуратура.

Перничани оповестяват, че целият град е пропищял от нападателния юноша, който пребивал хора.

GlasNews.bg научи още, че освен Васил си е имал проблеми с полицията. Преди 12 години татко му, тогава още зам. областен прокурор на Перник, бе арестуван и упрекнат за лихварство. Заедно с него бе задържан и брат му, на който Бисер е кръстил сина си. Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов разгласи, че заместител окръжният прокурор на Перник е отпуснал заем от 30 000 лева и е получавал рента от 3700 лева на месец. Той е отправял закани по отношение на очевидци и фамилиите им и ги е принудил да поемат отговорности за 10 хиляди евро. Впоследствие обвиняването падна, а Михайлов бе върнат на работа.

Вижте фрагментите, които не предлагаме на лица под 18 години:



Какъв ще бъде финалът на тази грозна история и ще има ли подобен? Екипът на GlasNews.bg продължава да следи тематиката!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР