Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел коментира, че звездата на

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел коментира, че звездата на
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Неймар: Той не е лидер и трябва промени поведението си

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рафаел разяснява, че звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар не е показал лидерски качества. Според него нападателят би трябвало да промени държанието си отвън терена, с цел да демонстрира най-хубавото от себе си на игрището. Рафаел игра дружно с Неймар за " кариоките " на Олимпиадата в Лондон през 2012 година

" Имаме потребност от Неймар, няма подозрение. И то доста. Той би трябвало да усъвършенства доста неща отвън терена. Това е значимо за един футболист ", съобщи Рафаел по отношение на какъв брой е значим играчът на ПСЖ за Бразилия.

" Неймар не е водач. Не мисля, че е водач. Просто това не е той. Може да прави нещата, които си разрешава, тъй като когато е концетриран, той е най-хубавият футболист в света.

Neymar not a leader and needs to improve a lot off the pitch, says former Brazil team-mate Rafael https://t.co/FCO7tvEfM3 pic.twitter.com/adRX3xXYCQ
— The Sports Network (@_SportsNetwork) April 23, 2020
Футболът би трябвало да е приоритет в живота ти. Около него има доста други неща. Той си мисли: " Няма потребност да върша това ", с цел да играе добре, само че в действителност това е належащо. Той мъчно следва инструкции. Аз приказвам истината, само че от време на време на хората им е мъчно да я слушат. Те желаят да чуят единствено похвали и хубави неща, а животът не е подобен. Мисля, четой би трябвало да слуша повече. Ако го направи, Бразилия мъчно ще бъде спряна ", сподели още бразилецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР