Бившият защитник на Левски и настоящ треньор в школата на

...
Бившият защитник на Левски и настоящ треньор в школата на
Коментари Харесай

Захари Сираков обясни защо напусна Левски, треньорът разкри причините

Бившият бранител на Левски и сегашен треньор в школата на Лудогорец Захари Сираков излезе с отворено писмо до медиите, в което разкри аргументите да напусне " Герена " през предходната година. Публикуваме написаното от легендата на Амкар (Перм):

" Дойдох в Лудогорец не за парите! Изписа се, че съм си тръгнал от Левски поради парите, че не са плащани заплати… Хората, които ме познават, знаят, че аз съм финансово гарантиран. Дори съм помагал със заеми на сътрудници да може да идват на работа. Тръгнах си, тъй като не видях, че иска ми се дава късмет за развиване към мъжкия футбол. Сега имаше опция да ми се даде късмет да работя с мъжете, предходната година откакто си най-хубавият треньор в школата, два пъти му споделях на господин Сираков и той не ме отрази. Нито ми помогнаха за Про Лиценз, даже не ми дадоха U19 да мога да натрупвам точки за този лиценз.

Когато започнах с набор 2004 преди две години, всеки споделяше " не го вземай този набор, нямало деца! " А ние още първата година спечелихме елитната група и в този момент към този момент са най положителните, само че за мен не са значими единствено успехите и резултатите. Сега 4 момчета упражняват с мъжете на Левски и имат контракти, едно момче подписа с Арда (Кърджали), а са на по 16-17 години!

И тука да кажа, че отново ми опетняват името, че съм вземал деца в Лудогорец, сами са ме потърсели децата, които пристигнаха, аз за 5 години в школата на Левски, без значение кой набор е, постоянно са били първенци! За Лудогорец взех решение доста бързо, управлението ми дава късмет по-бързо да стигна до мъжкия футбол, оказват помощ на треньорите да се развиват със стажове в чужбина, да ми оказват помощ за Про лиценз и да повеждам набор U19, който ще играе и в Шампионска лига и играе във " В " група с изключение на елитната, доста добре ни посрещнаха и извършиха всичко, от което имаме потребност за работа, организацията е на доста високо равнище, в този момент остава и ние да си свършиме нашата работа, с изключение на триумфите да развиеме и момчета за Б и А тима! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР