Бившият защитник на ФК ЦСКА 1948 Елитон, който премина в

...
Бившият защитник на ФК ЦСКА 1948 Елитон, който премина в
Коментари Харесай

В Турция са възхитени от Елитон

Бившият бранител на ФК ЦСКА 1948 Елитон, който мина в турския Гьозтепе през тази зима, се радва на извънредно внимание в южната ни съседка. Медиите в Турция настояват, че това е най-впечатляващото зимно попълнение на Станимир Стоилов.

Елитон е вкарал два гола за Гьозтепе в 11 мача за състезание и купата на страната.

" Гладиаторът на Гьозтепе Елитон е призрачен сън за нападателите. Бранителят се приспособява в тима за малко време. Отличаващ се със съществено телосложение, бразилецът способства доста за Гьоз-Гьоз ", който се бори за място в Суперлигата, написа gazeteyenigun.com.tr.

Специално внимание му отделя и профилирания локален вестник Фотомач:

" 28-годишният футболист, който пристигна от ФК ЦСКА 1948 в междинния трансферен интервал, притегли вниманието с представянето си за малко време. Раздвижването в офанзивата също се дължи на него, защото в този момент с включванията си предлага още една алтернатива при статичните положения. Отбраната е доста по-стабилна с включването на бранителя от Страната на самбата. Те не са допускали гол от 27-и януари, когато приключиха 1:1 с Чорум Беледие ".

" Съдбата на тима от Измир през този сезон се промени с назначението на българския треньор Станимир Стоилов. Опитният треньор трансформира разбиранията на тима за играта и характера му в нещо напълно друго. Освен духа, който Стоилов внесе в тима, сериозен принос за тима имаха и играчите, които той притегли през паузата. Елитон е най-хубавото зимно попълнение ", добавя " Фотомач ".
 В Турция разкриха трансферната сума на Елитон
В Турция разкриха трансферната сума на Елитон

125 000 евро са броили от отбора на Мъри за играча на ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР