Приятната изненада на сезона в Първа лига ПФК Крумовград ще

...
Приятната изненада на сезона в Първа лига ПФК Крумовград ще
Коментари Харесай

Крумовград ще играе и догодина на базата в Коматево

Приятната изненада на сезона в Първа лига ПФК Крумовград ще играе през новия сезон домакинските си мачове въз основата на Ботев Пловдив в квартал " Коматево ", похвалиха се от клуба на страницата си в интернет. Това е станало след съглашение сред двата клуба.

Крумовградчани, които са в развой на изглаждане на своя база в дребното градче до границата с Гърция, бяха в интензивно търсене на нов дом за своите мачове, заради различия с " жълто-черния " тим. Сега обаче всичко е изгладено и съдействието продължава.

" Скъпи крумовградчани,

Радостни сме да ви съобщим, че през идващия спортен сезон нашият тим още веднъж ще играе домакинските си срещи на състезателен комплекс „ Никола Щерев – Старика “ в Пловдив. Трудната обстановка, в която бяхме сложени, изчаквайки построяването на нашия дом, както и невъзможността да играем по-близо до нашия град, създаваше действителна заплаха момчетата в жълто и синьо да нямат опция да радват с играта си феновете на футбола в Крумовград.

В този сериозен за нашия клуб миг ПФК Ботев Пловдив още веднъж ни подаде ръка, за което благодарим откровено и от сърце. Няма да забравим огромния жест, с който носителите на Купата на България потвърдиха за следващ път, че са в действителност огромен клуб.

Тренировките на тима ще продължат да се организират въз основата в село " Оризари ", се споделя в изказването, подписано от управлението на ПФК Крумовград.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР