Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното

...
Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува днес във волейболното
Коментари Харесай

Само в Sportal.bg: Ето какво се случва между Цветан и Виктория от ”Игри на волята”

Бившият волейболист на Левски Цветан Петров гостува през днешния ден във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Бившият състезател на “сините ” сега е един от най-популярните (бивши) волейболисти в България, откакто нашумя с присъединяване си в “Игри на волята ”.

Цветан Петров (215 см) през днешния ден “счупи ” върха на Любо Ганев (210 см) и Евгени Иванов - Пушката (210 см) за най-голям посетител в Sportal TV.
 Цецо Петров в Block Out: Шокирах се какъв брой доста деца желаеха подписи от мен Цецо Петров в Block Out: Шокирах се какъв брой доста деца желаеха подписи от мен
Цветан Петров, който поддържа и акцията Movember през 2022 година приказва в Block Out и за най-интересните моменти от “Игри на волята ” с волейболистката Виктория Григорова.

“Свалих на “Арената ” Виктория с един железен варел, но… това бе единствената свалка в предаването… Което стана напълно по случайност. Не! Нямаше друга среща! Виждаме се единствено като гледаме “Игрите ”, с драгите участници. За последно бяхме в подслон за кучета, с цел да помогнем да купите храна и медикаменти за тях, които тя провежда. Също по този начин вървим в учебни заведения, фен-срещи. Предимно такива неща, само че не и среща сред мен и нея единствено… Някъде да седнем да хапнем и да пийнем по една чаша вино. Да се опознаем по-добре. Не единствено за “Игрите ”, а и за нещата от живота. Но това не се състоя ”, съобщи Цветан Петров във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
7  BLOCK OUT с посетител Цветан Петров
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР