Бившият волейболен национал Владимир Николов изрази гордост от представянето си

...
Бившият волейболен национал Владимир Николов изрази гордост от представянето си
Коментари Харесай

Бившият ни волейболен ас Владо Николов е горд със сина си Александър |

Бившият волейболен национал Владимир Николов изрази горделивост от представянето си на сина си Александър в дебютния сезон на младока в колежанското състезание на Съединени американски щати (NCAA) по волейбол.

В дебютната си акция в NCAA Алекс Николов беше водач на отбора си Лонг Бийч, с които стигна до финала в шампионата, а в персонален проект той стана първият в историята, който е избран по едно и също време за дилетант на годината и за най-хубав състезател на сезона.

" Когато децата те вършат благополучен!

Изпращайки Алекс за Америка, му споделих - " Хайде, покажи какво можеш и макар, че си единствено на 18 и отиваш на напълно непознато и друго място, се бори до последно. Наградата Новак на годината може да е твоя "

А той ме погледна право в очите и ми отвърна - " Тате, това самопризнание не ми е толкоз забавно, аз ще се боря за оценката Играч на годината "

И най-после сграбчи и двете като се трансформира в първия дилетант /първокурсник/ в историята на американския волейболен шампионат, който бива избран за Играч на годината.
За един сезон порасна и възмъжа, накара американците да го почитат и ценят.

След Радо Парапунов още веднъж имахме българско присъединяване на финала на шампионата. Този път останахме втори, само че Алекс и тима му се бориха до последно. И мисля, че доста скоро ще бъдат и на върха.

Дерзай, момче! ", написа Владимир Николов във " Facebook ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР