Бившият водещ на телевизионната игра „Сделка или не” по Нова

...
Бившият водещ на телевизионната игра „Сделка или не” по Нова
Коментари Харесай

Румен Луканов се разведе след 30 г. брак

Бившият водещ на телевизионната игра „ Сделка или не” по Нова телевизия се е развел тихомълком с някогашната си брачна половинка Ина. Делото е било на 15 май, вторник, писа „ Уикенд”.

Двамата съумели да се спогодят и бракоразводното им дело завършило единствено с две съвещания. На първото помирително дело Ина и Румен декларирали, че са се договорили по имуществените въпроси. Двамата им сина към този момент били пълнолетни, тъй че не се налагало съдът да се произнася за родителските им права. В фамилния им дом в дребна кооперация на столичната улица „ Бачо Киро”, на третия етаж останали да живеят единствено Ина и по-малкият им наследник Франк.

По-големият им правоприемник Матю от няколко години се е открил в Лондон и се грижи самичък за себе си. На 15-и май по обяд Ина и Румен за втори и финален път прекрачили прага на съдбовната зала 13 в Софийския областен съд. За изненада на съдийския състав, които са участвали на всевъзможни фамилни панаири, те другарски си бъбрели и даже си тръгнали дружно от съда след края на делото.

Слуховете, че Луканов поставя рога на жена си, с която бяха дружно цели 30 години, циркулираха от 2-3 години. Едва предишното лято Луканов бе уловен за първи път в крачка. Румен бе щракнат от папараци да интимничи с апетитна русокоска на име Ралица, само че шоуменът по никакъв начин не се тормози от разкритието. Тъй като бил фамилен човек, а в заведението и магазините му за вино всички го познавали, той въртял обич в офиса си на бул. „ Стамболийски”, близо до мола. Според осведомени, русокосата хубавица била известна сомелиерка и съдружничка на Румен в бизнеса с виновност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР