Бившият вътрешен министър Младен Маринов с горещ коментар за ситуацията

...
Бившият вътрешен министър Младен Маринов с горещ коментар за ситуацията
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Младен Маринов за ситуацията в МВР: Войната с прокуратурата ще доведе до вдигане на престъпността

Бившият вътрешен министър Младен Маринов с парещ коментар за обстановката в Министерство на вътрешните работи.

Той изрично отхвърли да има каквото и да е безотговорно подслушване.

Преди това наследникът му на поста Христо Терзийски отхвърли против него да има каквото и да е било произвеждане или да е викан на разпит във вътрешното министерство.

“От мои сътрудници разбрах, че Министерство на вътрешните работи е разгласило известие, което евентуално касае инспекция, осъществена от „ Вътрешна сигурност”. От по този начин направеното известие виждам, че се касае за някогашен управителен чиновник на ГДНП по отношение на осъществена инспекция. Искам изрично да заявя, че не ми е известно против мен да е правена някаква инспекция. Не знам защо може да бъде водена такава инспекция. Не съм викан в Дирекция “Вътрешна сигурност”, с цел да ми бъдат снемани пояснения. Това известие на Министерство на вътрешните работи е продължение и разпалване на почналата война сред Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. Такава война и такива борби могат да бъдат в изгода единствено на бандитите”, изясни в коридорите на Народното събрание някогашният вътрешен министър Христо Терзийски.
свързани новини49464преди 11 часа
“Министърът на вътрешните работи не разпорежда подслушване. Дирекция „ Вътрешна сигурност” е директно подчинена на министъра, получава сигнали и ги разпределя по подготвеност, което съм правил и аз от самото начало. Тази война сред Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата ще докара до растеж на престъпността”, разяснява някогашният силов министър Младен Маринов.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР