Бившият вътрешен министър Младен Маринов обвини в ефира на БиТиВи

...
Бившият вътрешен министър Младен Маринов обвини в ефира на БиТиВи
Коментари Харесай

За мигрантите с автобуси и европейската солидарност

Бившият вътрешен министър Младен Маринов упрекна в ефира на БиТиВи Бойко Рашков за мигрантската рецесия. Тон изрази съболезнования на околните на починалите служители на реда в Бургас.

Заради безнаказаността в този момент мигрантите се извозвали с рейсове, а при ГЕРБ ги хващали в коли.

И другият някогашен вътрешен министър на ГЕРБ Георги Терзийски упрекна Бойко Рашков и предходното ръководство за положението на границата. Основно обвиняване бе отправено за голословните смени на шефове в Гранична полиция , които водели до премахване на безспорни експерти.
 Двама починали служители на реда след гонка с рейс с мигранти в Бургас Обновена
Двама починали служители на реда след гонка с рейс с мигранти в Бургас

Гонката се е случила към 5 часа тази заран, водачът не е открит

Друг някогашен началник на Министерство на вътрешните работи, социалистът Михаил Миков, бе обаче безапелационен, че преди всичко обстановката по границата не е вътрешнополитически проблем на България, а се дължи на общото неглижиране на европейската взаимност от Брюксел и Холандия, по-специално .

" Спешно всички политически партии, президент и служебно държавно управление би трябвало да положат старания да се разбере в Европейски Съюз какво се случва у нас ". Според Миков Европа е посочила цялостна беззащитност във връзка с справяне с бежанския поток, а мигранският напън към този момент е непостижим товар за България и българския поданик . Към това би трябвало да се прибави и товарния трафик на транспортите, който разрушава нашите пътища.

Основен въпрос, съгласно Миков е, за какво към момента не сме признати в Шенген , в случай, че още преди години е било оповестено, че отговаряме на техническите условия.

Тук е нужна демонстрация на мощна европейска взаимност, уточни Михаил Миков пред Нова телевизия.
 Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите
Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите

Каналджиите оповестили война на държавата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР