Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Продължаваме промяната Бойко

...
Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Продължаваме промяната Бойко
Коментари Харесай

Рашков за проверката на КПКОНПИ: Обърнете се към политическа партия Българска прокуратура и агенция ПИК

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " Бойко Рашков не знае кой е някогашният вътрешен министър, който проверява КПКОНПИ за пране на пари и съпричастен към разстройване на наказателно гонене. " Не знам, би трябвало да питате прокуратурата, за какво питате мене ", обърна се Рашков към медиите в Народното събрание, съобщи нюз.бг.

Той изясни, че според Наказателно-процесуален кодекс фактически има легален мотив, който се показва в това - известие в медиите на данни за осъществено закононарушение. Аз виждам по какъв начин няколко години - по какъв начин органът на ГЕРБ и на политическа партия " Българска прокуратурата " в лицето на организация ПИК по какъв начин осведомят неправилно и подправено, в доста случаи и моето положително име, и това продължава, засегнат е Рашков.

Той не отговори на повече журналистически въпроси.

Бившият вътрешен министър отхвърли да каже в коридорите на Народното събрание дали има градинар или не. Като мотив Рашков сподели, че не желае да приказва, до момента в който има публицисти от ПИК.

Освен това той упрекна медията, че популяризира неистини и оскърбителен изказвания по негов адрес. " Ето ги интригантите в страната - ето това са, лъжците в страна. Както година и половина написаха, че министърът на вътрешните работи и ръководителят на държавната организация " Технически интервенции били осигурявали средства за подслушване на основния прокурор. Ето това са част от публицистите в страната, не всички, само че ето това са ", ядоса се Бойко Рашков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР